Gasol är utmärkt till sommarstugan när du inte har el indraget. Du kan använda den till kylskåpet och spisen men också som värmekälla under svalare sommarnätter. Och om du har el indraget kan gasolen också vara en extra resurs vid exempelvis elavbrott.

Indragning av el

Kanske vill du ändå dra in el till din sommarstuga. Då är det viktigt att använda dig av en elektriker. Hen kan dra in ny el men också byta och renovera den gamla om du har sådan. Bor du i närheten av Åkersberga är [elektriker Åkersberga] proffsiga och kunniga inom alla områden. De är också certifierade av elsäkerhetsverket som verkar för att arbeta för hög elsäkerhet.

Försiktighet med gasol

Att använda gasol är bra i många sammanhang men det gäller att vara försiktig. Tänk på att kontrollera din utrustning med jämna mellanrum. Om den inte fungerar tillfredsställande kan det uppstå läckage. Att då andas in höga halter av gasol kan enligt giftinformation ge medvetslöshet och hjärtpåverkan. Så var försiktig och se till att ha god luftväxling när du använder gasol.

Leave a Reply